Bureaus voor ieder kantoor - Vepa the furniture factory

Bureaus voor ieder kantoor

Wat is nodig in welk werkconcept om werknemers optimaal te inspireren?

Welk bureau past het beste in uw kantoor?

We zitten er vaak al gauw zo’n 8 uur per dag. Onze werkplek. Een goede werkplek moet voldoende inspiratie en ruimte bieden om lekker te kunnen werken. De eisen aan een werkplek zijn de laatste jaren sterk veranderd. Een werkplek is niet alleen meer functioneel, het moet ook passen bij de identiteit en functionele inrichting van het bedrijf. Vandaar dat we bij Vepa een breed assortiment op het gebied van werkplekken aanbieden. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit een grote verscheidenheid aan bureaus, er is altijd een werkplek die bij uw kantoor past.

Wat is het verschil tussen een zit-zit bureau en een zit-sta bureau?

Voor flexibele werkplekken is een zit-sta bureau het meest geschikt. Deze bureaus zijn in hoogte verstelbaar; ze kunnen verhoogd en verlaagd worden. Dit kan elektrisch of handmatig met een slinger. Handig om zitten en staand werken af te wisselen én volledig ergonomisch verantwoord. Alle bureaus in ons assortiment hebben de optie als hoogte verstelbare versie geleverd te worden. Bureauhoogte is persoonsgebonden. Heeft iedere werknemer een vaste werkplek? Dan volstaan in hoogte instelbare bureaus. De juiste hoogte is in te stellen door middel van een eenvoudig clicksysteem.

Facilitaire oplossingen in onze bureautafels

Wilt u voldoende beenruimte creëren, de bekabeling wegwerken of uw PC monteren onder het bureau? Om het werk zo aangenaam mogelijk te maken zijn onze bureautafels voorzien van kabelgoten, ingebouwde contactdozen en CPU houders

Wij helpen u van ontwerp tot levering voor een bureau op uw kantoor. Vraag direct een offerte aan!

Bepaal zelf het design: van onderstel tot materiaal en kleur

Een bureau met een mooi design is praktisch en het zorgt voor een productieve werkomgeving. Onze bureaus zijn onderverdeeld in verschillende meubelseries. Ieder met een geheel eigen karakter. Zo heeft Vepa bureaus met verschillende frames: Step 1 heeft een T-poot, Edge heeft een 4-poots onderstel en Step 4 en Step 5 hebben een onderstel met een dichte zijwand. De dichte zijwanden geven een robuuste uitstraling aan uw kantoor en creeëren meer privacy. Step 4 heeft een metalen zijwand voorzien van bekabelingsmogelijkheden, en is in diverse epoxykleuren uit te voeren. Step 5 heeft een houten zijwand en kan worden geleverd in verschillende decoren. Wilt u een warme uitstraling en sfeer? Kies dan voor een houten bureau. Patch bureaus zijn omkaderd met gecertificeerd hout in verschillende kleuren of prints. Ieder stukje kantoor wordt optimaal gebruikt en waar nodig worden de werkplekken afgeschermd voor meer privacy en een goede akoestiek. Laat je verrassen door het ontwerp van de zit-stawerkplek ParQ. Deze echte eyecatcher daagt uit tot dynamischer werken. Het zit-sta bureau is zeer ergonomisch door het speciale bewegingsmechanisme. En de unieke plaatsing van de voetplaat zorgt voor extra stabilieit en optimale bewegingsvrijheid.

Soorten bureaus naar gelang werkconcept

Binnen de bureauprogramma’s zijn de bureautafels koppelbaar. Zo zijn alle bureau’s in enkele, duo- en 4 persoonsvarianten. Twee- of meer persoonswerkplekken kunnen gescheiden worden met tussenwanden of opzetwanden, eventueel met akoestische vulling. Met meer privacy en rust tot gevolg. Ideaal voor werkconcepten als Het Nieuw Werken.

Wensen van de gebruiker staan bovenaan

Uw persoonlijke wensen en ideeën over diverse soorten bureaus is ons uitgangspunt. Van eenvoudige basismodellen tot bijzondere vormgeving. Van zit-zit bureaus tot zit-sta bureaus. Kies zelf de breedte, het materiaal en de kleur. Gaat u voor design, sfeer of wilt u privacy en rust creeëren? Bij Vepa is het allemaal mogelijk.

^