Refurbish en remanufacture - Vepa the furniture factory

Refurbish en remanufacture

Afgedankt en overtollig meubilair nemen we terug.

Ons meubilair is circulair ontworpen. Zo is het meubilair gemakkelijk te demonteren, zijn onderdelen uitwisselbaar en is alles geschikt voor hergebruik. Vandaar dat wij graag al ons meubilair terug willen.

Circulaire oplossingen

Al het meubilair van Vepa is ontworpen en geproduceerd op een zo circulair mogelijke manier. Echter is dit nog maar het begin. Wij hebben de voorbereiding gedaan om circulariteit mogelijk te maken en de klant bepaalt of deze cirkel ook daadwerkelijk gesloten wordt. Door het meubilair retourneren na de gebruiksperiode wordt de cirkel gesloten en zorgt Vepa voor de afgesproken circulaire oplossingen. Een oplossing kan bijvoorbeeld zijn om het meubilair in te zetten op een andere locatie of binnen een andere organisatie. Ook kunnen we meubels revitaliseren of recyclen. Afhankelijk van de situatie wordt de best passende circulaire oplossing gekozen. Naast een positieve circulaire impact maakt, is het ook nog eens gemakkelijk en niet tijdrovend.

Eigen wens

Nadat organisaties besluiten het meubilair te retourneren laten wij weten welke circulaire handelingen het beste aansluiten bij de wensen. Zo kan meubilair worden opgeknapt, één op één hergebruikt worden of op juiste wijze worden gerecycled. Overtollig – maar bruikbaar – meubilair slaan we op in ons revitalisatiecentrum. Niet meer te refurbishen meubilair gaat naar een goed doel, een maatschappelijke instantie of wordt gedemonteerd zodat we de losse onderdelen weer kunnen gebruiken.  Wij halen het meubilair op, geven de beste oplossingen voor circulair resultaat en zorgen ervoor dat de juiste stappen gezet worden. Heeft u overbodig Vepa-meubilair staan? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook bieden wij de optie tot retourname aan bij nieuwe verkopen. Eerst zullen wij om de tafel gaan zitten en de voorwaarden bespreken die we vervolgens vastleggen. Neem verantwoordelijkheid voor uw meubilair en sluit de cirkel samen met Vepa.

 

 

^